Perheboksin reseptit viikolla 15

Kermainen pasta pekonilla & halloumijuustolla (L)

Tämä nopea resepti on lohturuokaa parhaimmillaan. Halloumijuusto, pekoni ja kirsikkatomaatit solmivat täydellisen liiton kermaisessa kastikkeessa.

Ruokaboksin burgundinpata & riisiä (M)

Tämä resepti on saanut inspiraatiota Burgundin padasta, mutta on nopeampi versio siitä jauhelihan ja hillosipuleiden ansiosta. Pata valmistuu helposti, mutta on silti täynnä makuja.

Sitruunaisella kermaviilillä kuorrutettua lohta & murskattuja perunoita (G,L)

Kermaviilistä, sitruunasta ja tillistä valmistuu raikas kuorrute kirjolohen päälle. Lisäksi murskattuja perunoita.

Paneng Red Curry kanakeitto (M,G,mausteseos sis. kalaa)

Oi, makumatka tiedossa. Paneng Red Curry kanakeitto lennättää sinut kaukomatkalle Aasiaan. Herkullinen mausteseos ja täyteläinen kookosmaito tuovat keittoon mahtavia makuja. Raikas lime viimeistelee kokonaisuuden.

Maukkaat kanacaesar wrapit & pico de galloa (kastike sis. kananmunaa, laktoosia, anjovista)

Wrappien broileritäyte maustetaan caesarkastikkeella. Wrapit viimeistellään itse tehdyllä herkullisella pico de gallolla.