Reseptit viikolla 33

Herkullinen kasvissosekeitto raejuustolla & jälkiuunilastuja

Juureksista valmistuu sosekeitto, mikä maistuu koko perheelle.

Pestobroileria ja sitruunaista yrtti-pastasalaattia

4 aterian boksissa - Tämä herkullinen loppuviikon ruoka on maistuva ja raikas. Täyttävä pastasalaatti tarjoillaan aidolla pestolla marinoidun kanan kanssa.

Lihapullia, paahdettua paprikaa ja loaded potatoes

Tässä ruoassa lihapullat, paprikat ja perunat paahdetaan samalla pellillä. Arkeasi helpottaa valmiiksi pyöritellyt mehevät lihapullat. Loaded potatoesit ovat kuorrutettuja perunoita. Tässä reseptissä niiden kuorrutteena on juustoa, kesäsipulia ja chiliä.

Manteleilla kuorrutettua kirjolohta ja perunamuusia

Klassikkokuorrutus tekee lohesta erittäin maistuvan ja mehevän. Perunamuusi valmistuu samalla, kun lohi paahtuu uunissa.

Punajuuripihvejä, murskattuja perunoita ja yrttikastiketta

Tämän hieman työläämmän reseptin kokkaaminen todella kannattaa! Itse tehdyt punajuuripihvit ovat meheviä ja maistuvat jokaiselle. Kaurafraicheen tehdyllä yrttikastikkeella viimeistellään annokset.

Couscous-halloumisalaatti ja jogurttikastiketta

Mahtavan makuinen halloumi paistetaan rapeaksi ja tarjoillaan herkullisen couscoussalaatin ja raikkaan jogurttikastikkeen kera. Ruokaisaa ja nopeaa!

Mausteinen tomaatti-mifupasta

Viikko on mukava aloittaa kokkaamalla ruoaksi helppo ja maukas pasta.

Kananugetteja Ruokaboksin tapaan, paahdettuja perunoita ja limedippiä

4 aterian boksissa - Nämä herkulliset nugetit sopivat erinomaisesti loppuviikon herkuksi. Lisukkeena paahdettua perunaa ja limedippiä

Jauhelihafrikadellit tomaattikastikeessa ja couscousia

Nämä jauhelihafrikadellit hautuvat kypsiksi maukkaassa tomaattikastikeessa. Kastikkeessa hauduttaminen pitää lihapyörykät mehevinä ja maukkaina.

Paistettua kirjolohta, kurkku-jogurttikastiketta ja keitettyjä perunoita

Rapeaksi paistettu lohi ja raikas kurkku-jogurttikastike sopivat mainiosti keitettyjen perunoiden kanssa. Perinteistä ja yksinkertaista kotiruokaa, mutta niin herkullista!

Perinteinen pinaattikeitto tuoreesta pinaatista ja keitettyjä kananmunia

Tällä kertaa pinaattikeitto tehdään tuoreesta pinaatista. Lisukkeeksi keitetään tietysti kananmunia ja rapeat jälkiuunilastut rouskuvat mukavasti keiton kaverina!

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle