Reseptit viikolla 33

Paahdettu lihapulla-paprikapelti ja loaded potatoes (L,G)

4 aterian boksissa - Tässä ruoassa lihapullat, paprikat ja perunat paahdetaan samalla pellillä. Ruuan valmistusta helpottaa valmiiksi maustettu maukas lihapullamassa.

Kermainen kasvissosekeitto, raejuustoa ja ruisnappeja

Kasvissosekeitto on maistuvaa kasvisruokaa. Kasvikset keitetään ja soseutetaan ja lisäkkeeksi raejuustoa sekä ruisnappeja.

Herkullinen tuore-pinaattikeitto, keitettyjä kananmunia & ruisnappeja

Tällä kertaa pinaattikeitto tehdään tuoreesta pinaatista. Lisukkeeksi keitetään tietysti kananmunia.

Ruokaboksin rapeat kananugetit ja paahdetut perunat sekä dippi

4 aterian boksissa - Nämä herkulliset nugetit sopivat erinomaisesti loppuviikon herkuksi. Lisukkeena paahdettuja perunoita ja dippiä

Pannulla paistettua kirjolohta, keitettyjä perunoita & kurkku-jogurttikastiketta

Nyt herkutellaan pannulla paistetulla kirjolohella . Annoksen kruunaa perunat ja raikas jogurttikastike.

Pestobroileria ja sitruunaista yrtti-pastasalaattia

4 aterian boksissa - Tämä herkullinen loppuviikon ruoka on maistuva ja raikas. Täyttävä pastasalaatti tarjoillaan aidolla pestolla marinoidun kanan kanssa.

Manteleilla kuorrutettua kirjolohta ja perunamuusia

Klassikkokuorrutus tekee lohesta erittäin maistuvan ja mehevän. Perunamuusi valmistuu samalla, kun lohi paahtuu uunissa.

Punajuuripihvejä, murskattuja perunoita ja yrttikastiketta

Tämän hieman työläämmän reseptin kokkaaminen todella kannattaa! Itse tehdyt punajuuripihvit ovat meheviä ja maistuvat jokaiselle. Kaurafraicheen tehdyllä yrttikastikkeella viimeistellään annokset.

Couscous-halloumisalaatti ja jogurttikastiketta

Mahtavan makuinen halloumi paistetaan rapeaksi ja tarjoillaan herkullisen couscoussalaatin ja raikkaan jogurttikastikkeen kera. Ruokaisaa ja nopeaa!

Mausteinen tomaatti-mifupasta

Viikko on mukava aloittaa kokkaamalla ruoaksi helppo ja maukas pasta.

Jauhelihafrikadellit tomaattikastikeessa ja couscousia

Nämä jauhelihafrikadellit hautuvat kypsiksi maukkaassa tomaattikastikeessa. Kastikkeessa hauduttaminen pitää lihapyörykät mehevinä ja maukkaina.