Reseptit viikolla 52

Palak paneer kirsikkatomaateilla, halloumijuustolla & riisiä (L,G)

Lempeästi mausteisessa Palak paneer kastikkeessa haudutetaan halloumijuustoa ja kirsikkatomaatteja. Lisäksi keitetään riisiä.

Kermainen Pasta Alfredo kanalla (L)

Pasta Alfredo on italialaisen kokin mukaan nimetty klassinen arkiruoka. Ruokakerma tuo pastaan täyteläisyyttä.

Fenkolilla maustettu kermainen kirjolohikeitto (G, L)

Tällä kertaa perinteinen lohikeitto saa uuden ulottuvuuden aromaattisesta fenkolista.

Helppo yhden pellin lihamureke & uunikasvikset (G,L)

Valmis lihamureke nopeuttaa ruoanlaittoa. Tämä ruoka valmistuu kätevästi yhdellä pellillä. Super helppoa ja maukasta arkiruokaa.

Juustoinen uunimakkara & murskatut perunat

4 aterian boksissa - El classico! Loppuviikon herkkuruoka on tässä - yksinkertaista, mutta takuulla herkullista.

Maukas koskenlaskijan lohikeitto

Sulatejuusto tekee lohikeitosta ihanan täyteläisen makuisen.

Mausteinen kasvispasta kaurapalalla

Maukas ja nopea kasvispasta kaurapalasta helpottamaan kiireistä arkea! Tämä ruoka on vegaaninen.

Savustettua possua, uunissa paahdettua ”rosollia” & punaviinikastiketta

Juurekset ja omenat paahtuvat maukkaaksi uunissa miedosti savustetun porsaanlihan kanssa. Seuraksi tarjoillaan punaviinikastiketta.

Karitsapyörykät ja couscous

4 aterian boksissa - Nyt tuulee Pohjois-Afrikasta. Tässä herkullinen ruoka joulupyhien aikaan.

Herkullinen nachovuoka nyhtökauralla

Nachovuoka joulun pyhille syntyy tällä kertaa nyhtökaurasta.

Paahdettu kukkakaalipasta

Uunissa paahtaessa kukkakaaliin syntyy ihana pähkinäinen maku.