Reseptit viikolla 04

Perinteinen pasta alla carbonara (L)

Maukas klassikkopasta Italiasta. Tämä herkullinen pasta maistuu varmasti kesäpäivän jälkeen.

Pannulla paistetut jauhelihapihvit lempeällä pippurikastikkeella, keitetyt perunat ja raikasta salaattia

Jauhelihapihvit ovat kotiruokien klassikko, lisänä mitäpä muuta kuin perunoita ja kermakastiketta. Annoksen kruunaa raikas salaatti.

Uunissa paahdettua broileria & kasviksia kermaviilikastikkeella

Perunat, kasvikset ja broilerit paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi. Tässä ruoassa perunoita ja porkkanoita ei tarvitse kuoria, jolloin aikaa ei mene niin kauaa.

Kermainen munakoiso-sienipasta

Maukkaat ja nopeat kasvispastat sopivat loistavasti arkeen.

Nopeat tonnikala pitaleivät

4 aterian boksissa - Nyt herkutellaan nopeasti valmistuvilla tonnikalatäytteisillä pitaleivillä.

Paistettuja härkäpapusuikaleita ”sticky” & jasminriisiä

Tuulahdus Itä-Aasiasta. Härkäpapusuikaleet maistuvat makean suolaisen kastikkeen ja riisin kera.

Helppo ja maukas linssibolognese & pastaa

Linsseistä valmistettu bolognese ei häpeile alkuperäiselle versiolle ollenkaan.

Mausteinen linssi-kookoskeitto

Mausteinen linssikeitto on helppo valmistaa ja linssit tekevät keitosta ruokaisan.

Munakoiso-chorizopaistos couscousin kera

4 aterian boksissa - Munakoiso ja chorizo paahtuvat super herkullisiksi uunissa. Seuraksi keitetään mintulla ja limellä maustettua couscousia. Makumatka maailmalle on valmis!

Mausteinen lohi-kasviscurry & riisinuudeleita

Lohesta syntyy oiva curry, johon kookosmaito tuo täyteläisyyttä.

Uunissa haudutettu mozzarellabroileri & riisi

Helppo mozzarellabroileri hautuu uunissa meheväksi.