Reseptit viikolla 24

Pannulla paistetut kirjolohet sitruunaisella kermakastikkeella (L,G)

Pannulla paistettu kirjolohi saa seurakseen helpon sitruunaisen kermakastikkeen, salaattia ja murskattuja perunoita. Aikamoinen juhla-ateria arjen keskellä.

Perinteinen makkarakeitto & ruisleipää (sis.maitoa)

Makkarakeitto on arkiruokien klassikko. Keiton kanssa tarjoillaan Ruokaboksin tuoretta ruisleipää.

Herkullinen falafel-zucchinisalaatti & tilli-jogurttikastiketta (L,G)

Falafeleista ja zucchinista syntyy ruokaisa salaatti, johon tilli-jogurttikastike tuo raikkautta.

Rapeat wienerleikkeet ja paahdettuja lohkoperunoita sekä coleslaw-salaattia

4 aterian boksissa - Klassikkoleikkeet tarjotaan raikkaan kaalisalaatin ja paahdettujen lohkoperunoiden kanssa.

Punertava kanapata & basmatiriisiä

Tämä kanapata on nopea ja helppo valmistaa, mutta silti se on täynnä makuja.

Hedelmäinen kanapata & keitettyä riisiä

Makeat persikkalohkot tuovat kivaa makua kookoksiseen kanapataan.

Fetalla maustetut jauhelihapihvit & paahdetut rosmariini-kasvikset

Perunat ja porkkanat paahtuvat uunissa samalla kun paistat fetalla maustetut jauhelihapihvit pannulla.

Herkullinen linssibolognese pastalla

Linsseistä valmistettu bolognese ei kalpene alkuperäisen version rinnalla lainkaan, päinvastoin!

Mausteinen härkis-kaaliwok & jasminriisiä

Nopea wokki, jossa pääosassa on sesongissa oleva rapsakka kaali.

Kermainen tomaatti-sienipasta

Tässä pastassa kermaisuuden tuo kaurakerma, joten pasta on vegaaninen. Niin herkullista!

Uunissa gratinoitu spagettivuoka Vapun tapaan

Tämä maistuu varmasti kaikille!