Ruokaboksin reseptit viikolla 04

Perinteinen kalakeitto kylmäsavulohesta & tuoretta ruisleipää (L, keitto G)

Perinteinen kermainen kalakeitto saa kivaa twistiä kylmäsavulohesta. Ruokakerma tuo keittoon täyteläisyyttä ja raikas sitruuna viimeistelee keiton. Keiton kanssa syödään Ruokaboksin ruisleipää.

Paahdettuja broilerinkoipia, uunikasviksia & minttujogurttia (G,L)

Broilerinkoivet paahtuvat uunissa meheväksi ja samaan aikaan uunissa valmistuvat kasvikset helpottavat ruoanlaittoa. Helppoa ja herkullista.

Herkullinen kirsikkatomaatti-halloumipasta (L)

Herkullisesta halloumijuustosta syntyy nopea, mutta taatusti maistuva pasta arjen keskellä.

Mausteinen chorizo-kasvispaistos couscousin kera

4 aterian boksissa - Maukkaan mausteinen chorizo sopii täydellisesti paahdetun munakoison kanssa. Niin herkullista!