Ruokaboksin reseptit viikolla 26

Appelsiiniglaseerattuja broilerinkoipia, paahdettuja kasviksia & kermaviilikastiketta (G,L)

Broilerinkoivet maustuvat tällä kertaa appelsiinilla. Jos kaikki syöjät eivät pidä appelsiinin mausta, sen voi tottakai tarjoilla perinteiseen tapaan lohkoina ja koivet maustaa vain suolalla, mustapippurilla ja curryjauheella. :) Lisäksi paahdetaan kasviksia ja valmistetaan kermaviilikastiketta.

Perinteinen pasta alla carbonara (L)

Maukas klassikkopasta Italiasta. Tämä herkullinen pasta maistuu varmasti kesäpäivän jälkeen.

Mausteinen savutofu-lehtikaaliwokki (M)

Mausteinen wokki valmistuu tällä kertaa tofusta, sienistä ja lehtikaalista.

Kesäiset lohiburgerit & paahdettuja veneperunoita sekä raikasta salaattia (L)

4 aterian boksissa - Raikkaat burgerit valmistuvat tällä kertaa savulohesta. Lisäkkeeksi paahdetaan veneperunoita.