Perheboksin reseptit viikolla 43

Nakkihodarit, coleslawta & paahdettuja lohkoperunoita (M,sis. kananmunaa)

Hodarit voi täyttää oman maun mukaan. Täytteeksi valmistetaan coleslawta, marinoitua kurkkua ja paprikamajoneesia. Omasta kaapista voi käyttää ketsuppia ja sinappia hodareiden viimeistelyyn.

Pannulla paistettua kirjolohta, perunoita & kermaviilikastiketta (L,G)

Pannulla paistettu kirjolohi on yksi Ruokaboksin suosituimmista ruoista. Tässä reseptissä kirjolohi saa seurakseen kermaviilikastikkeen, murskattuja perunoita ja salaattia.

Kanaa keltaisessa currykastikkeessa & riisiä (L,G)

Tämä herkullinen kanakastike valmistuu hetkessä ja sopii kiireiseen arkeen. Lisäksi tarjoillaan riisiä.

Rapeaksi paistettua halloumijuustoa, kirsikkatomaatteja & pastaa (L)

Herkullisesta halloumijuustosta syntyy nopea, mutta taatusti maistuva pasta arjen keskellä. Ruokaisa lehtikaali ja kirsikkatomaatit sopivat mainiosti halloumijuuston kaveriksi.