Ruokaboksin reseptit viikolla 49

Mausteista karamellipossua, riisiä & marinoituja appelsiineja (M,G)

Sous vide possusta valmistettu karamellipossu vie kielen mennessään. Herkullinen karamelliglaseeraus tekee tästä ruoasta vastustamattoman hyvää. Lisäkkeeksi valmistetaan marinoitua appelsiinisalaattia ja keitetään riisiä.

Ruokaboksin Pollo Limonello (L)

Pollo Limonello on herkullinen sitruunainen kanapasta - siihen omaa twistiään tuovat tuore inkivääri ja jogurtti.

One pot pelti Krakovan-makkaralla & paahdetuilla kasviksilla (L,G)

Maukas Krakova-makkara paahtuu uunissa kasvisten kanssa näppärästi samalla pellillä. Annokset viimeistelee herkullinen kermaviilikastike ja marinoitu rucola.

Täyteläinen palsternakkakeitto & Ruokaboksin ruisleipää (L)

Palsternakasta syntyy erittäin herkullinen keitto. Hapokas omena tuo kivan twistin tähän keittoon. Keiton kanssa syödään Ruokaboksin omaa ruisleipää.