Arvontoja koko toukokuun! Kaikki edut ja arvonnat löydät täältä!

Vegeboksin reseptit viikolla 21

Rapeat tofufritterit, keitettyä tattaria & ruohosipulikastiketta (M, sis. kananmunaa)

Rapeat pannulla paistettavat fritterit syntyvät tällä kertaa tofusta ja kesäkurpitsasta. Lisäksi maustettua tattaria ja raikasta ruohosipulikastiketta.

Pirteän sitruunainen lehtikaali-”feta”pasta paahdetuilla siemenillä (V)

Ruokaisa lehtikaali ja kirpeä sitruuna sopivat mainiosti yhteen. Siemenet tuovat pastaan rapeutta. Vegaaninen “fetajuusto” sopii pastaan mukavasti.

Vegaaninen mausteinen ratatouille pavuilla & riisiä (V,G)

Ratatouille on ranskalainen kasvismuhennos, joka hautuu tomaattikastikkeessa meheväksi. Tällä kertaa ratatouilleen ruokaisuutta tuovat mustat pavut ja maukas munakoiso. Lisäksi keitetään riisiä.