Vegeboksin reseptit viikolla 21

Pirteän sitruunainen lehtikaalipasta vegaanisella ”fetajuustolla” (V)

Ruokaisa lehtikaali ja kirpeä sitruuna sopivat mainiosti yhteen. Siemenet tuovat pastaan rapeutta ja vegaaninen “fetajuusto” kruunaa annokset.

Rapeat tofufritterit, keitettyä tattaria & ruohosipulikastiketta (M, sis. kananmunaa)

Rapeat pannulla paistettavat fritterit syntyvät tällä kertaa tofusta ja kesäkurpitsasta. Lisäksi maustettua tattaria ja raikasta ruohosipulikastiketta.

Vegaaninen mausteinen ratatouille pavuilla & riisiä (V,G)

Ratatouille on ranskalainen kasvismuhennos, jossa kasvikset hautuvat tomaattikastikkeessa meheväksi. Tällä kertaa ratatouilleen ruokaisuutta tuovat mustat pavut ja maukas munakoiso. Lisäksi keitetään riisiä.