Perheboksin reseptit viikolla 27

Pannulla paistettua kirjolohta, murskattuja perunoita & tillikastiketta (L,G)

Pannulla paistettu kirjolohi saa seurakseen raikkaan tillikastikkeen, murskattuja perunoita ja salaattia.

Kanaa keltaisessa currykastikkeessa & riisiä (M,G)

Tämä pirteän värinen ja herkullinen kanakastike valmistuu hetkessä ja sopii kiireiseen päivään. Lisänä tarjoillaan riisiä ja kurkkutikkuja.

Rapeaksi paistettua hallajuustoa, kirsikkatomaatteja & pastaa (L)

Kotimaisesta hallajuustosta syntyy nopea ja herkullinen pasta. Tämä on meidän reseptitiimiläisten lasten suosikkiruoka. :)

Ruokaboksin hodarit, coleslawta & paahdettuja veneperunoita (M)

4 aterian boksissa - Hodarit voi täyttää oman maun mukaan. Tarjolla tällä kertaa täytteeksi coleslawta, marinoitua kurkkua ja paprikamajoneesia. Omasta kaapista voi käyttää ketsuppia ja sinappia hodareiden viimeistelyyn.