Ruokaboksin reseptit viikolla 49

Perinteinen makkarapata & murskattuja perunoita (L,G)

SUOMI-TEEMAVIIKKO: Perinteinen makkarapata on maukasta lohturuokaa pimeinä iltoina. Padan viimeistelee herkulliset maustekurkut.

Herkullinen kanakastike & riisiä (L)

SUOMI-TEEMAVIIKKO: Tässä päivitetty versio kouluaikojen klassikosta. Testiasiakkaat veikkasivat tästä ruoasta Ruokaboksin seuraavaa hittiä.

Uunissa paahdettuja juureksia, rapeaksi paistettua hallajuustoa & kermaviilikastiketta (L,G)

SUOMI-TEEMAVIIKKO: Juurekset paahtuvat uunissa maukkaiksi. Lisäksi paistetaan kotimaista hallajuustoa. Annokset viimeistellään raikkaalla kermaviilikastikkeella.

Mehevät peurapyörykät sinappi-kermakastikkeessa & perunamurskaa (L)

SUOMI-TEEMAVIIKKO: Vain 4 aterian boksissa - Itsenäisyyspäivän kunniaksi valmistuu maukkaat peuran ja mallaspossunjauhelihasta valmistetut pyörykät, jotka muhivat sinappisessa kermakastikkeessa. Lisäkkeeksi valmistetaan murskattuja perunoita ja kuivatulla rakuunalla maustettuja porkkanoita. Annokset kruunaa puolukkahillo.