Ruokaboksin reseptit viikolla 49

Perinteinen makkarapata & murskattuja perunoita (L,G)

Perinteisen makkarapadan kruunaa tässä reseptissä maustekurkut. Makkarapata tarjoillaan murskattujen perunoiden kanssa.

Mehevät lihapyörykät sinappi-kermakastikkeessa & perunamurskaa (L)

Herkulliset lihapyörykät muhivat sinappisessa kermakastikkeessa. Lisäkkeeksi valmistetaan murskattuja perunoita ja kuivatulla rakuunalla maustettuja porkkanoita. Annokset kruunaa puolukkahillo.

Uunissa paahdettuja juureksia, rapeaksi paistettua halloumijuustoa & kermaviilikastiketta (L,G)

Juurekset paahtuvat uunissa maukkaiksi. Lisäksi paistetaan halloumijuustoa. Annokset viimeistellään kermaviilikastikkeella.

Herkullinen kanakastike & riisiä (L)

SUOMI-TEEMAVIIKKO: Tässä päivitetty versio kouluaikojen klassikosta. Testiasiakkaat veikkasivat tästä ruoasta Ruokaboksin seuraavaa hittiä.