Vegeboksin reseptit viikolla 14

Rapeat tofufritterit, keitettyä tattaria & ruohosipulikastiketta (M, sis. kananmunaa)

Rapeat pannulla paistettavat fritterit syntyvät tällä kertaa tofusta ja kesäkurpitsasta. Lisäksi maustettua tattaria ja raikasta ruohosipulikastiketta.

Kermainen pasta aurinkokuivatuista tomaateista & paramesania (V,sis.pähkinää)

Tämä pasta on lohturuokaa parhaimmillaan. Aurinkokuivatut tomaatit tuovat pastaan makua ja kaurakerma täyteläisyyttä. Pastana toimii kotimainen proteiinipasta ja pasta viimeistellään paramesanilla.

Mausteinen porkkana-kikhernekeitto & ruisleipää (V, keitto G)

Ihanan mausteinen sosekeitto valmistuu paahdetuista porkkanoista ja kikherneistä. Keiton viimeistelee täyteläinen kookosmaito. Keiton kanssa tarjoillaan tuoretta ruisleipää.