Vegeboksin reseptit viikolla 14

Pasta aurinkokuivatuista tomaateista & paramesania (V,sis.pähkinää)

Aurinkokuivatut tomaatit tuovat paljon makua ja kaurakerma täyteläisyyttä pastaan. Koko ruoan kruunaa tuore pinaatti ja paramesan eli vegaaninen korvike parmesanille.

Rapeat tofufritterit, keitettyä tattaria & ruohosipulikastiketta (M, sis. kananmunaa)

Rapeat pannulla paistettavat fritterit valmistuvat tällä kertaa tofusta ja kesäkurpitsasta. Lisäksi ravitsevaa tattaria ja ruohosipulikastiketta.

Mausteinen porkkana-kikhernekeitto & ruisleipää (V)

Ihanan mausteinen sosekeitto valmistuu paahdetuista porkkanoista ja kikherneistä. Keiton viimeistelee täyteläinen kookosmaito. Keiton kanssa tarjoillaan tuoretta ruisleipää.