Perheboksin reseptit viikolla 23

Maukas tomaattinen jauhelihabolognese & täysjyväpastaa (L)

Bolognese on arkiruokien klassikko. Lisäkkeeksi keitetään ravitsevaa täysjyväspagettia.

Rapeat Wieninleikkeet, paahdettuja lohkoperunoita & coleslawta (L,G)

Perinteiset Wieninleikkeet tarjotaan paahdettujen lohkoperunoiden ja marinoidun kaalisalaatin kanssa. Annokset viimeistellään sitruunalla.

Itämaista kookosbroileria & nuudeleita (M, sis.kananmunaa)

Broileri ja kasvikset haudutetaan kypsäksi täyteläisessä kookosmaidossa. Lisäksi tarjoillaan nuudeleita.

Mini-halloumijuustoburgerit & rapeita lanttiperunoita (L, sis.kananmunaa)

Halloumijuustosta valmistuu loistavat burgerit ja itse tehty salsa kruunaa ne. Avokado viimeistelee kokonaisuuden.