Ruokaboksin reseptit viikolla 39

Kanasalaatti rapeilla nacholastuilla (G,L)

Kanasalaatti valmistetaan raikkaista kasviksista ja salaatin kruunaa tacokastike ja rouskuvat maissilastut.

Ruokaboksin härkäruukku & perunoita (G)

Perinteisessä härkäruukussa naudan paistisuikaleet ja herkkusienet hautuvat kermaisessa kastikkeessa. Lisäkkeeksi keitettyjä perunoita.

Paahdettuja kasviksia, fetajuustoa & mausteista tomaattikastiketta (L,G)

Kasvikset ja fetajuusto paahtuvat samalla pellillä maukkaiksi, seuraksi kiehautetaan nopea ja mausteinen tomaattikastike. Tässä ruoassa kasviksia ei tarvitse kuoria, vaan ne voi paahtaa kuorineen.

Pork Tonkatsu eli japanilainen leivitetty porsaan ulkofileepihvi & riisiä (M, sis.kananmunaa)

Japani saapuu Ruokaboksiin! Porsaan ulkofileepihvi leivitetään ja paistetaan rapeaksi. Lisäkkeeksi valmistetaan kaalisalaattia aasialaisin twistein ja jasmiiniriisiä.