Yhden pannun nopea jauhelihalasagne & rucolaa
Tässä perinteisestä lasagnesta hieman oikaistu pikaresepti. Pannulla tehtyä lasagnea ei tarvitse haudutella pitkään, mutta se on silti herkullista.
Tässä perinteisestä lasagnesta hieman oikaistu pikaresepti. Pannulla tehtyä lasagnea ei tarvitse haudutella pitkään, mutta se on silti herkullista.
Perinteinen pinaattikeitto valmistuu tuoreesta pinaatista. Lisäksi keitetään tietysti kananmunia ja herkutellaan ruisleivällä.
Miedosti mausteinen possun jauheliha yhdistetään maistuvien nuudeleiden ja raikkaan kurkku-porkkanasalaatin kanssa.
Tämä punertava kanapata tuo Espanjan kotiisi. Se on nopea ja helppo valmistaa, mutta on silti täynnä makuja.
Juustolla kuorrutettu broileri gratinoituu uunissa meheväksi. Samalla pellillä paahtuvat myös perunat, kirsikkatomaatit ja makoisa kesäkurpitsa.
Lokakuun voittaja: Raija N., Oulu. Voit myös voittaa ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi (voittaja arvotaan 1.10.24)!
Osallistu Osallistuin jo