Perheboksin reseptit viikolla 48

Juustolla gratinoitua broileria & paahdettuja kasviksia (L,G)

Juustolla kuorrutettu broileri gratinoituu uunissa meheväksi. Samalla pellillä paahtuvat myös perunat, kirsikkatomaatit ja makoisa kesäkurpitsa.

Yhden pannun jauhelihalasagne & rucolaa (L)

Tässä perinteisestä lasagnesta hieman oikaistu pikaresepti. Pannulla tehtyä lasagnea ei tarvitse haudutella pitkään, mutta se on silti herkullista.

Dandan-nuudelit & kurkku-porkkanasalaattia (M, sis. pähkinää & kananmunaa)

Miedosti mausteinen possun jauheliha yhdistetään nuudeleiden ja raikkaan kurkku-porkkanasalaatin kanssa.

Andalusialainen kanapata & riisiä (L,G)

Tämä punertava kanapata tuo Espanjan kotiisi. Se on nopea ja helppo valmistaa, mutta on silti täynnä makuja.

Perinteinen pinaattikeitto tuoreesta pinaatista, keitettyjä kananmunia & ruisleipää (L)

Perinteinen pinaattikeitto valmistuu tuoreesta pinaatista. Lisäksi keitetään tietysti kananmunia ja herkutellaan ruisleivällä.