Ruokaboksin reseptit viikolla 48

Chorizoplate & rapeita lanttiperunoita sekä coleslawta (G,M, sis. kananmunaa

Chorizoplate on lohturuokaa parhaimmillaan. Mausteinen makkara saa seurakseen paahdettuja perunoita ja täyteläisen coleslawn. Chili ja tuore korianteri kruunaavat kokonaisuuden.

Sitruunainen katkarapupasta kirsikkatomaateilla & pinaatilla (L)

Kermaiseen katkarapupastaan tuo potkua tuore chili ja hapokkuutta sitruuna. Raikkaat kirsikkatomaatit ja ruokaisa pinaatti sopivat tähän ruokaan ihanasti.

Maukas tomaattinen kanapata & couscousia (M)

Tomaattinen kanapata tarjoillaan couscousin ja aurinkoisen porkkanaraasteen kanssa.

Uunissa paahdettuja juureksia, rapeaksi paistettua halloumijuustoa & kermaviilikastiketta (L,G)

Juurekset paahtuvat uunissa maukkaiksi. Lisäksi paistetaan halloumijuustoa. Annokset viimeistellään kermaviilikastikkeella.

Mini-halloumijuustoburgerit & rapeita lanttiperunoita (L, sis.kananmunaa)

Halloumijuustosta valmistuu loistavat burgerit ja itse tehty salsa kruunaa ne. Avokado viimeistelee kokonaisuuden.