Vegeboksin reseptit viikolla 48

Yhden pannun nopea hernislasagne & rucolaa (V)

Pannulasagne on näppärä ja nopea versio perinteisestä lasagnesta, mutta on silti yhtä maukas ja mehevä. Tässä reseptissä päätähtenä on hernis.

Pasta aurinkokuivatuista tomaateista & paramesania (V,sis.pähkinää)

Tämä pasta on lohturuokaa parhaimmillaan. Aurinkokuivatut tomaatit tuovat paljon makua ja kaurakerma täyteläisyyttä. Koko ruoan kruunaa tuore pinaatti ja paramesan eli vegaaninen korvike parmesanille.

Ranskalainen pata herniksestä & sitruunaista perunamurskaa (V)

Tämä pata on saanut inspiraation burgundin padasta - se on täynnä makua ja lämmittää varmasti vatsaa sekä mieltä. Lisäksi valmistetaan sitruunaista perunamurskaa.

Itämainen curry härkiksellä & kauraa (V,G)

Tämän ruoan kanssa lennät makumatkalle Aasiaan. Maustetut härkäpapusuikaleet sopivat mainiosti tähän kookoksiseen curryyn. Curryn lisäkkeeksi keitetään kotimainen vaihtoehto riisille eli kauraa.