Perheboksin reseptit viikolla 08

Harissapaahdetut lohiburgerit & lohkoperunoita (M, sis. kananmunaa)

Harissa on Pohjois-Afrikkalainen maustetahna, jolla tässä reseptissä maustetaan burgereiden täytteeksi tuleva lohi. Lisäksi paahdetaan lohkoperunoita.

Persikkaiset porsaan ulkofileepihvit & murskattuja perunoita (L,G)

Klassikkojen klassikko resepti on tässä! Persikat tuovat ihanaa makeutta täyteläiseen kastikkeeseen, jossa porsaanpihvit hautuvat mureaksi. Lisäkkeeksi valmistetaan murskattuja perunoita ja salaattia.

Helpot pinaattiletut raejuustolla & puolukkahillolla (L)

Pinaattiletut ovat monen lempiruoka lapsuudesta. Tässä reseptissä letut valmistuvat näppärästi valmiin jauhoseoksen ansiosta. Voit halutessasi valmistaa letut ilman kananmunaa. Pinaattiletut tarjoillaan perinteisesti puolukkahillon ja raejuuston kanssa.

Juustoinen jauhelihaspagettivuoka & rucolaa (L)

Tässä reseptissä maukas jauhelihakastike ja spagetti sekoitetaan keskenään. Koko komeus kuorrutetaan juustolla ja gratinoidaan uunissa rapeaksi.

Uunissa haudutettua kanaa riisipedillä & salaattia (L)

Tämä ruoka vaatii hieman esivalmisteluja, mutta sen jälkeen valmistuu kuin itsestään - kana paahtuu uunissa maukkaaksi samassa vuossa kasvisten ja riisin kanssa.