Ruokaboksin reseptit viikolla 08

Avokadopasta kirsikkatomaateilla & basilikalla (L)

Monen suosikkipasta avokadopasta saa ruokaisuutta kirsikkatomaateista ja täysjyväspagetista. Kastike valmistuu avokadoista, sitruunan mehusta, parmesanjuustosta ja basilikasta. Voiko näillä aineksilla epäonnistua?

Kanawokki parsakaalilla & riisinuudeleilla (M,G)

Wokit ovat nopea ja näppärä arkiruoka. Tässä reseptissä wokki valmistuu kanasta, kasviksista ja riisinuudeleista. Kokonaisuuden viimeistelee raikas lime.

Ruokaboksin kanapata, riisiä & aurinkosalaattia (L,G)

Kanapata maustetaan soijakastikkeella ja tomaattipyreellä - yhdessä ne takaavat herkullisen lopputuloksen.

Perinteinen makkarapata & murskattuja perunoita (L,G)

Perinteisen makkarapadan kruunaa tässä reseptissä maustekurkut. Makkarapata tarjoillaan murskattujen perunoiden kanssa.

Slaavilainen lohiseljanka (L,G)

Perinteinen seljanka on tomaattipohjainen kalakeitto. Keiton maustaa kaprikset ja se viimeistellään ranskankermalla.