Ruokaboksin reseptit viikolla 38

Misolla maustettua kirjolohta, paahdettuja kasviksia & riisiä (M,G)

Misotahnasta valmistuu herkullinen kastike lohelle ja kasviksille, jotka paahdetaan uunissa. Lisäksi keitetään riisiä.

Välimeren lihapata & murskattuja perunoita (L,G) 40 min

Nopea lihapata valmistuu tällä kertaa naudan jauhelihasta. Makua pataan tuo herkulliset kaprikset. Lisäksi valmistetaan murskattuja perunoita.

Uunifetapasta paahdetuilla tomaateilla & parsakaalilla (L)

Tässä Ruokaboksin versio suositusta uunifetapastasta. Tomaatit ja parsakaalit paahtuvat uunissa maukkaiksi ja kokonaisuuden kruunaa fetajuusto.

Ruokaboksin “Chicken fajitas”- tortillat (L)

Nämä tortillat täyteen “fajitas” henkisellä täytteellä, joka sisältää kanaa ja kasviksia. Valmis mausteseos helpottaa ruoanlaittoa. Creme fraiche tasapainottaa mausteisuutta.

Singaporelainen nuudelikeitto eli laksa kanalla (M)

Laksa on suosittu keittoruoka Kaakkois-Aasiassa. Se on nopea ja helppo valmistaa. Tässä Ruokaboksin versio siitä.