Vegeboksin reseptit viikolla 38

Uunissa haudutettu gnocchivuoka aurinkokuivatuilla tomaateilla (V)

Tämän gnocchivuoan päätähtenä toimii aurinkokuivatut tomaatit, ne tuovat makua ruokaan kuin ruokaan. Tämä resepti on nopea ja helppo valmistaa, uuni hoitaa suurimman työn.

Mausteinen delikaurawokki sitruunaruoholla & riisiä (V,G)

Sitruunaruoho on tuttu raaka-aine aasialaisessa keittiössä. Sen raikas maku sopii täydellisesti wokkeihin. Tämän wokin valmistusta helpottaa valmis kaaliraaste, jossa on kaalin lisäksi porkkanaa ja purjoa.

Pasta savutofulla & broccolilla (V)

Tällä kertaa arjen pelastaja eli nopea pasta valmistuu maukkaasta savutofusta ja ravintorikkaasta parsakaalista.

Kalaton keitto kylmäsavutofulla & ruisleipää (V)

Kylmäsavustetusta tofusta valmistuu maukas vegaaninen versio perinteisestä kalakeitosta. Keitto tarjoillaan tuoreen ruisleivän kanssa.