1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten.
  2. Kuori ja lohko perunat. Keitä perunat melkein kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
  3. Huuhtele parsakaali ja leikkaa se nupuiksi. Kuori ja viipaloi myös varsi.
  4. Kun perunat alkavat olla kypsiä, niin lisää perunoiden joukkoon parsakaalit kiehumaan. Keitä perunoita ja parsakaaleja noin 3 minuuttia.
  5. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi maustekurkut.
  6. Kuumenna paistinpannu öljy ja voi. Lisää pannulle broilerit. Paista noin 4-5 minuuttia käännellen.
  7. Lisää broilerin sekaan sipulit. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja (dijon)sinapilla. Jatka paistamista hetken aikaa.
  8. Lisää pannulle tomaattipyree ja vehnäjauhot. Jatka paistamista hetken aikaa sekoitellen niin, että vehnäjauhot saavat hieman väriä.
  9. Kaada pannulle ohjeen vesi koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5-8 minuuttia.
  10. Lisää maustekurkut kastikkeeseen.
  11. Tarjoa broileristroganoff keitettyjen perunoiden ja parsakaalien kanssa. Viimeistele annokset smetanalla.
Vinkki! Kuori perunat kylmään veteen kattilaan jääkaappiin jo edellisenä päivänä - näin ruoan valmistaminen sujuu nopeammin.
Vinkki! Voit suurustaa kastikkeen maizenalla vehnäjauhon sijaa, jolloin ruoka on gluteeniton. Suurusta maizenapakkauksen ohjeen mukaan.