- Laita vesi kiehumaan perunoita varten.
- Kuori ja lohko perunat. Keitä perunat melkein kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
- Huuhtele parsakaali ja leikkaa se nupuiksi. Kuori ja viipaloi myös varsi.
- Kun perunat alkavat olla kypsiä, niin lisää perunoiden joukkoon parsakaalit kiehumaan. Keitä perunoita ja parsakaaleja noin 3 minuuttia.
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi maustekurkut.
- Kuumenna paistinpannu öljy ja voi. Lisää pannulle broilerit. Paista noin 4-5 minuuttia käännellen.
- Lisää broilerin sekaan sipulit. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja (dijon)sinapilla. Jatka paistamista hetken aikaa.
- Lisää pannulle tomaattipyree ja vehnäjauhot. Jatka paistamista hetken aikaa sekoitellen niin, että vehnäjauhot saavat hieman väriä.
- Kaada pannulle ohjeen vesi koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5-8 minuuttia.
- Lisää maustekurkut kastikkeeseen.
- Tarjoa broileristroganoff keitettyjen perunoiden ja parsakaalien kanssa. Viimeistele annokset smetanalla.
Vinkki! Voit suurustaa kastikkeen maizenalla vehnäjauhon sijaa, jolloin ruoka on gluteeniton. Suurusta maizenapakkauksen ohjeen mukaan.