1. Kumoa broilerin jauheliha kulhoon. Hienonna valkosipulinkynsi.  Mausta jauheliha suolalla, kuivatulla basilikalla ja mustapippurilla. Lisää myös korppujauhot ja kananmuna. Sekoita massa tasaiseksi ja muotoile pieniä pihvejä n. 8 kpl.
  2. Kumoa jogurtti kulhoon. Raasta joukkoon pestyn limen kuori ja purista mehu. Mausta mustapippurilla ja sokerilla. Jätä maustumaan.
  3. Valmista halloumiranskalaiset. Sekoita vehnäjauhot ja mustapippuri syvälle lautaselle. Leikkaa halloumijuusto sormen paksuisiksi tikuiksi. Pyörittele tikut kauttaaltaan jauhoseoksessa. Jätä hetkeksi odottamaan.
  4. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljyä ja paista broileripihvit molemmin puolin noin 3 minuuttia. Pidä pihvit lämpimänä.
  5. Kaada noin 1 ½ dl öljyä korkeareunaiselle pannulle. Kuumenna pannu. Kokeile yhdellä halloumiranskalaisella alkaako öljy kuplia. Kun öljy kuplii, niin paista ranskalaiset kahdessa erässä välillä käännellen kullan ruskeiksi. Nosta paistetut halloumiranskalaiset talouspaperin päälle valumaan.
  6. Revi salaatinlehtiä lautasille. Nostele lehtien päälle retiisiviipaleita, broileripihvejä ja kastiketta. Tarjoa halloumiranskalaisten kanssa.
Vinkki! Halloumiranskalaiset voi maustaa myös chilijauheella, jos pidätte tulisesta mausta.