- Kuumenna uuni 225 asteeseen.
- Kuori ja hienonna punasipuli. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Huuhtele pussi lehtikaalia. Poista kova lehtiruoti ja suikaloi lehdet. Revi lämminsavulohta pienemmäksi.
- Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä.
- Lisää uunivuokaan punasipuli, kirsikkatomaatit, lehtikaali ja lämminsavulohi.
- Lisää joukkoon gnocchipaketti. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja valkoviinietikalla. Sekoita.
- Kaada vuokaan ruokakerma ja huuhtele kermapurkki noin 2 dl vettä ja lisää myös vedet vuokaan.
- Nosta vuoka uuniin ja anna hautua noin 30 minuuttia.
- Valmista sillä välin rucolasalaatti. Huuhtele rucola kulhoon. Kuori ja lohko appelsiinit. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoa gnocchivuoka appelsiinisalaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo