1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta pala inkivääriä. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele ja leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin puoliksi. Viipaloi puolikkaat.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuutioi halloumijuustot.
  5. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle halloumijuustot ja paista niihin kaunis väri. Siirrä paistetut juustot pois pannulta odottamaan.
  6. Kuumenna sama pannu ja öljyä uudelleen. Lisää pannulle valkosipulit, inkiväärit, porkkanat ja kesäkurpitsat. Paista 3-4 minuuttia sekoitellen. Mausta suolalla, kuivatulla yrttisekoituksella, curryjauheella, juustokuminalla ja tomaattipyreellä.
  7. Lisää pannulle kookosmaito, huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
  8. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia.
  9. Lisää curryn joukkoon paistetut halloumijuustot. Viimeistele curry limen mehulla.
  10. Tarjoile halloumi-kasviscurry riisin kanssa.
Vinkki! Voit huuhdella halloumijuuston kylmällä vedellä ennen kuutioimista. Näin juustosta irtoaa ylimääräinen suola.