1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Huuhtele ja suikaloi kevätsipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili.
  3. Huuhtele lehtikaalit. Poista kova lehtiruoti ja suikaloi lehdet.
  4. Kuutioi halloumijuustot.
  5. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit.
  6. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää öljyä ja halloumikuutiot pannulle. Paista juustokuutioihin kaunis väri pintaan ja siirrä sivuun pannulta.
  7. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  8. Kuumenna pannu uudelleen. Lisää pannulle öljyä, valkosipulit, lehtikaalit ja chili. Kuullota noin 2 minuuttia sekoitellen.
  9. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  10. Sekoita pannulle halloumikuutiot, kirsikkatomaatit ja kypsä valutettu pasta.
  11. Hienonna puolikas ruukku korianteria ja viimeistele pasta sillä sekä purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehut.
  12. Tarjoa heti.
Vinkki! Jos halloumijuuston määrä tuntuu liian suurelta, niin osan juustosta voi hyvin paistaa lisäkkeeksi esimerkiksi salaatille. Halloumijuusto kestää hyvin myös pakastamista.