1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese perunat ja viipaloi ne uunipellille. Mausta suolalla, öljyllä ja kuivatulla timjamilla. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet perunoiden sekaan.
  3. Nosta perunat uuniin ja paahda noin 20-25 minuuttia.
  4. Pese ja viipaloi tomaatit sekä pese ja revi salaatti pienemmäksi.
  5. Kumoa majoneesi kulhoon ja mausta (savu)paprikajauheella, sinapilla ja valkoviinietikalla.
  6. Kumoa jauheliha kulhoon ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Sekoita tasaiseksi ja muotoile pihveiksi ruokailijamäärän mukaan.
  7. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pihvit pannulle ja paista noin 3 minuuttia per puoli, tai kunnes pihvit ovat kypsiä. Pihvit voi halutessaan jättää myös sisältä hieman punertavaksi.
  8. Nosta cheddar-viipaleet pihvien päälle ja ota pihvit sivuun pannulta.
  9. Huuhtaise paistinpannu puhtaaksi ja paahda sämpylät pannulla. Voit lämmittää sämpylät myös perunoiden kanssa samaan aikaan uunissa.
  10. Voitele sämpylöiden pohjat ja kannet majoneesilla. Lado pohjien päälle huuhdottua salaattia, tomaattiviipaleita ja jauhelihapihvit. Sulje burgerit kansilla.
  11. Tarjoa juustohampparit lanttiperunoiden kanssa.
Vinkki! Jos majoneesia jää yli, voit tarjota sen perunoiden kanssa dippinä.