1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet sekä punasipuli. Suikaloi puolikas chili. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Huuhtele lehtikaali, poista kovat lehtiruodit ja suikaloi lehdet.
  3. Viipaloi hallajuustot.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan runsaassa kiehuvassa vedessä.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle hallajuustot. Paista juustoihin kaunis väri, eli noin 2 minuuttia per puoli.
  6. Nosta paistetut juustot pannulta sivuun odottamaan.
  7. Kuumenna sama paistinpannu uudelleen ja lisää pannulle sipulit, chili, lehtikaalit ja kirsikkatomaatit. Paista sekoitellen muutama minuutti.
  8. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  9. Lisää pannulle valutettu pasta ja hallajuustot.
  10. Viimeistele pasta sitruunan mehulla ja oliiviöljyllä.