1. Mittaa couscous teräs- tai lasikulhoon. Lisää suola ja kaada päälle kiehuva vesi. Sekoita nopeasti ja peitä kulho lautasella tai kelmulla. Anna vetäytyä noin 4 minuuttia. Pöyhi couscous haarukalla ilmavaksi ja sekoita joukkoon oliiviöljy.
  2. Huuhdo hedelmät. Leikkaa nektariinit puoliksi ja poista kivi. Viipaloi nektariinit ja kuutioi omena. Hienonna korianteri.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljyä ja broilerin suikaleet. Paista suikaleisiin kaunis väri molemmin puolin noin 2 minuuttia. Mausta suolalla, mustapippurilla, rakuunalla ja curryjauheella.
  4. Sekoita couscousin joukkoon pinaatti, hedelmät ja broileri. Murenna lopuksi päälle fetajuustoa ja ripottele hienonnettua korianteria.