1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja suikaloi punasipuli sekä hienonna valkosipulinkynsi. Suikaloi chili ja puolita kirsikkatomaatit. Huuhtaise lehtikaali ja poista kova keskusta sekä suikaloi lehdet.
  2. Kuutioi halloumijuustot ja hienonna minttu.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin.
  4. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää öljyä ja halloumikuutiot pannulle. Paista juustokuutioihin kaunis väri pintaan ja siirrä sivuun pannulta.
  5. Kuumenna pannu uudelleen. Lisää pannulle öljyä, sipulit, chili, kirsikkatomaatit ja lehtikaalit. Paista kasviksia sekoitellen hetken aikaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla sekä purista joukkoon sitruunan mehu.
  6. Sekoita halloumikuutiot ja pasta pannulle paistoksen joukkoon.
  7. Viimeistele mintulla ja tarjoa heti.