1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli sekä hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Viipaloi herkkusienet ja suikaloi pekonit.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää tilkka öljyä ja pekonit pannulle. Paista hetken aikaa sekoitellen.
  6. Lisää pannulle viipaloidut sienet ja sipulit. Jatka paistamista noin 2-3 minuuttia.  Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla.
  7. Lisää pannulle valkoviinietikka ja ruokakerma sekä noin 1 dl kiehuvaa pastan keitinvettä. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta pastan kypsymisen ajan.
  8. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa ja viimeistele kastike sillä.
  9. Valuta kypsä pasta ja tarjoa sieni-pekonikastikkeen sekä parmesanraasteen kanssa.