- Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulit.
- Leikkaa parsakaali nupuiksi. Kuori ja leikkaa myös parsakaalin varsi. Hienonna puolikas rasia basilikaa odottamaan.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kun pasta on melkein kypsää lisää kiehuvaan veteen parsakaalit. Keitä noin 3 minuuttia.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää kuumalle pannulle hienonnetut punasipulit ja valkosipulit sekä härkäpapu suikaleet. Paista muutama minuutti välillä sekoitellen.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, kuivatulla yrttisekoituksella sekä valkoviinietikalla.
- Lisää pannulle kaurakerma ja pastan keitinvettä. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää pannulle keitetty kypsä pasta sekä parsakaalit. Sekoita ja purista joukkoon sitruunan mehu sekä tarkista maku.
- Viimeistele kermainen härkäpapupasta hienonnetulla basilikalla ja tarjoa heti.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo