1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulit.
  2. Leikkaa parsakaali nupuiksi. Kuori ja leikkaa myös parsakaalin varsi. Hienonna puolikas rasia basilikaa odottamaan.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kun pasta on melkein kypsää lisää kiehuvaan veteen parsakaalit. Keitä noin 3 minuuttia.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää kuumalle pannulle hienonnetut punasipulit ja valkosipulit sekä härkäpapu suikaleet. Paista muutama minuutti välillä sekoitellen.
  5. Mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, kuivatulla yrttisekoituksella sekä valkoviinietikalla.
  6. Lisää pannulle kaurakerma ja pastan keitinvettä. Kuumenna kiehuvaksi.
  7. Lisää pannulle keitetty kypsä pasta sekä parsakaalit. Sekoita ja purista joukkoon sitruunan mehu sekä tarkista maku.
  8. Viimeistele kermainen härkäpapupasta hienonnetulla basilikalla ja tarjoa heti.