- Laita vesi kiehumaan kauranjyviä varten.
- Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele ja suikaloi paprika. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta pala inkivääriä.
- Keitä kauranjyvät pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Lisää kypsien jyvien sekaan öljy.
- Kuumenna paistinpannu tai wokkipannu kuumaksi. Lisää jauheliha pannulle. Ruskista jauhelihaa 3-4 minuuttia käännellen.
- Mausta jauheliha suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella ja chilijauheella. Siirrä jauheliha sivuun pannulta.
- Kuumenna sama pannu ja öljyä. Lisää pannulle kaali, paprika, porkkanat, valkosipulit ja inkivääri. Paista sekoitellen noin 3-4 minuuttia. Voit paistaa kasvikset tarvittaessa kahdessa erässä.
- Mausta kasvikset valkoviinietikalla, soijakastikkeella ja sokerilla.
- Sekoita pannulle kasvisten joukkoon jauheliha.
- Rouhi suolapähkinät veitsellä pienemmäksi.
- Tarjoa paistettu jauheliha kasvisten ja kauranjyvien kanssa. Viimeistele annokset suolapähkinöillä ja mintun lehdillä.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo