1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli sekä kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin puoliksi ja viipaloi puolikkaat.
  3. Hienonna puolikas ruukku tilliä.
  4. Mausta kirjolohi ripauksella suolaa ja mustapippuria. Suikaloi kirjolohifilee.
  5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Kuumenna paistinpannu voi ja öljy. Lisää pannulle sipulit ja kesäkurpitsaviipaleet. Kuullota kasviksia noin 2-3 minuuttia sekoitellen.
  7. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, curryjauheella ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  8. Lisää pannulle kirjolohisuikaleet ja juustokerma. Huuhtaise kermapurkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
  9. Kuumenna kastike ja hauduta pastan kypsymisen ajan.
  10. Viimeistele kastike puolikkaan sitruunan mehulla ja hienonnetulla tillillä.
  11. Tarjoa herkullinen lohikastike pastan kanssa.