1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Valmista tomaattikastike. Kumoa tomaattimurskatölkki pieneen astiaan. Mausta kuivatulla yrttisekoituksella, suolalla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla.
  3. Rullaa valmis pizzataikina uunipellille leivinpaperin päälle. Lisää tomaattikastike pizzataikinan päälle.
  4. Kuori ja suikaloi punasipuli. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit ja suikaloi kylmäsavulohi.
  5. Lisää pizzataikinan päälle ensin juustoraaste ja sitten punasipuli, kirsikkatomaatit ja kylmäsavulohi.
  6. Paista pizzaa uunissa noin 10-12 minuuttia.
  7. Huuhtele ja revi rucola valmiin pizzan päälle.
Vinkki! Halutessanne voitte maustaa rucolan tilkalla oliiviöljyä ja ripauksella mustapippuria sekä suolaa.