1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  2. Suikaloi chili, hienonna valkosipulinkynsi ja hienonna ruukku korianteria. Leikkaa broilerin rintafileet noin 3-4 osaan.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljy ja broilerin fileepalat. Ruskista paloja molemmin puolin noin 3 minuuttia.
  5. Lisää broilereiden joukkoon chili, valkosipuli, kookosmaito ja sataykastike. Huuhtele tölkit vedellä ja lisää vedet kastikkeen joukkoon.
  6. Mausta soijakastikkeella, juustokuminalla, sokerilla ja puolikkaan limen mehulla.
  7. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta noin 6-8 minuuttia. Lisää kastikkeeseen lopuksi puolet hienonnetusta korianterista.
  8. Valmista sillä aikaa salaatti. Kumoa kaali-porkkanaraaste kulhoon. Pese ja viipaloi  pestyt omenat raasteen sekaan. Mausta suolalla, sokerilla, öljyllä ja valkoviinietikalla sekä puolikkaan limen mehulla. Lisää joukkoon loput hienonnetusta korianterista. Sekoita ja anna maustua hetken aikaa.
  9. Tarjoa satay-kana riisin ja kaalisalaatin kanssa.