1. Suikaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Mausta valkoviinietikalla, rypsiöljyllä, suolalla ja sokerilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  2. Kumoa jogurtti kulhoon. Kuori ja raasta valkosipulinkynsi sekaan.
  3. Halkaise avokado puoliksi ja poista kivi. Koverra hedelmän lihat leikkuulaudalle ja leikkaa kuutioiksi. Lisää avokadokuutiot jogurtin sekaan.
  4. Mausta kastike puolikkaan limen mehulla, suolalla ja mustapippurilla. Jätä maustumaan.
  5. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljy ja falafelit. Paista pannulla noin 4-5 minuuttia välillä käännellen.
  6. Huuhtele ja puolita  kirsikkatomaatit.
  7. Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaan.
  8. Lisää letuille marinoitua kaalia, kirsikkatomaatteja , avokadokastiketta ja falafeleja.
  9. Viimeistele täytetyt wrapit puolikkaan limen mehulla, kääri rullalle ja nam!