1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja hienonna punasipuli.
  2. Kuumenna paistinpannu. Ruskista jauheliha tilkassa öljyä. Lisää sipulit ja jatka paistamista hetki.
  3. Mausta tacomausteella ja lisää pannulle papusekoitus sekä tomaattimurska. Tarkista maku.
  4. Levitä tortillaletut leivinpaperin tai ison leikkuulaudan päälle. Jaa täyte letuille ja ripottele jokaiselle letulle pieni määrä juustoraastetta. Jätä juustoraastetta myös gratinointia varten.  kääri täytetyt letut rulliksi ja nosta ne uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle vieri viereen.
  5. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste ja paista uunissa noin 10 minuuttia kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
  6. Kuutioi tomaatit ja huuhtaise rucolaa tarvittaessa. Sekoita tomaattikuutiot ja rucola kulhossa. Mausta ripauksella mustapippuria ja lorauta sekaan oliiviöljyä. 
  7. Tarjoa jauheliburritot tomaatti-rucolasalaatin kanssa.
Vinkki! Burrittojen täytteen voitte halutessanne maustaaa myös valkosipulilla.