1. Riko kananmunat isoon kulhoon ja sekoita joukkoon jauhot.
  2. Pese ja raasta kesäkurpitsa raastinraudalla sekä purista raasteesta ylimääräinen neste pois voimakkaasti.
  3. Kuori ja raasta porkkanat ja valkosipulinkynsi. Raasta myös halloumijuusto.
  4. Huuhdo ja suikaloi puolikas purjo.
  5. Sekoita kaikki raasteet ja purjon vaalea osa kananmuna-jauhoseoksen joukkoon. Mausta massa suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella. Sekoita ja jätä turpoamaan.
  6. Laita vesi kiehumaan bulguria varten.
  7. Valmista jogurttikastike. Hienonna puolikas ruukku korianteria pieneen kulhoon. Kumoa jogurtti kulhoon ja mausta suolalla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla. Jätä maustumaan.
  8. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
  9. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta öljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
  10. Lisää kypsän bulgurin sekaan purjon vihreä osa. Huuhtele puolikas sitruuna ja raasta kuori sekä purista mehu bulgurin joukkoon. Mausta suolalla ja oliiviöljyllä.
  11. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljyä ja nostele pihvimassasta lusikan avulla pieniä ja ohuita pihvejä pannulle.
  12. Paista pihvejä molemmin puolin noin 2-3 minuuttia. Nostele valmiit pihvit lautaselle talouspaperin päälle vetäytymään.
  13. Tarjoa halloumi-fritterit bulgurin, salaatin ja jogurttikastikkeen kanssa.