1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Viipaloi perunat leivinpaperilla vuoratulla uunipellille. Pese ja leikkaa paprikat pellille. Kuori ja viipaloi punasipuli kasvisten joukkoon.
  3. Mausta kasvikset suolalla, kuivatulla timjamilla, paprikajauheella ja öljyllä. Jätä uunipellille tilaa kepakoille.
  4. Lisää jauhelihakepakot samalle pellille kasvisten kanssa.
  5. Paista uunissa 20-25 minuuttia, kunnes kebakot ja perunat ovat kypsiä.
  6. Valmista sillä aikaa tsatsiki.
  7. Kumoa jogurtti kulhoon. Raasta sekaan valkosipulinkynsi sekä pesty kurkku.
  8. Mausta tsatsiki suolalla, mustapippurilla ja limen mehulla.
  9. Tarjoile jauhelihakepakot paahdettujen kasvisten ja tsatsikin kanssa.
Vinkki! Voitte halutessanne lisätä jauhelihakepakkojen pintaan mausteeksi esimerkiksi juustokuminaa ja ripauksen cayennepippuria.