1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Pese perunat tarvittaessa ja viipaloi ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta suolalla, öljyllä ja kuivatulla rosmariinilla.
  3. Paahda perunoita uunissa noin 20-25 minuuttia.
  4. Pese ja viipaloi tomaatit sekä pese ja revi salaatti pienemmäksi.
  5. Mausta majoneesi (savu)paprikajauheella, sinapilla ja valkoviinietikalla.
  6. Kumoa jauheliha kulhoon ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Sekoita tasaiseksi ja muotoile pihveiksi ruokailijamäärän mukaan.
  7. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pihvit pannulle ja paista noin 3-4 minuuttia tai kunnes ne ovat melkein kypsiä. (Pihvit voi halutessaan jättää myös sisältä hieman punertavaksi.)
  8. Nosta cheddar-viipaleet pihvien päälle ja ota sivuun pannulta.
  9. Pyyhkäise paistinpannu puhtaaksi ja paahda sämpylät pannulla. Voit lämmittää sämpylät myös perunoiden kanssa samaan aikaan uunissa.
  10. Voitele sämpylöiden pohjat ja kannet majoneesilla. Lado pohjien päälle huuhdottua salaattia, tomaattiviipaleita ja jauhelihapihvit. Sulje burgerit kansilla.
  11. Tarjoa juustohampparit rosmariini-perunoiden kanssa.
Vinkki! Jos majoneesia jää yli, voit tarjota sen perunoiden kanssa dippinä.