1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Pese ja harjaa perunat. Viipaloi perunat ohuiksi siivuiksi leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle.
  3. Mausta perunat suolalla, kuivatulla timjamilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja öljyllä. Paahda perunoita uunissa noin 15-20 minuuttia.
  4. Suikaloi kaali kulhoon. Kuori ja raasta porkkanat sekaan. Mausta suolalla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla. Sekoita joukkoon noin 1 dl majoneesia. Jätä maustumaan.
  5. Huuhtele ja viipaloi tomaatit sekä huuhtele herneenversot.
  6. Painele tofut voimakkaasti talouspaperin välissä kuivaksi. Viipaloi tofut noin kuuteen pienempään palaan.
  7. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää tofuviipaleet pannulle ja paista niitä noin 5 minuuttia keskilämmöllä. Mausta ripauksella suolaa.
  8. Lämmitä hampurilaissämpylät. Voit lämmittää ne uunin jälkilämmössä tai leivänpaahtimella.
  9. Voitele sämpylöiden pohjat ja kannet majoneesilla.
  10. Nosta pohjien päälle tomaattiviipaleita, kaalisalaattia, tofua ja viimeistele herneenversoilla, sekä revi päälle korianteria. Sulje burgerit kansilla.
  11. Tarjoile tofuburgerit rapeiden lanttiperunoiden kanssa.