- Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Sekoita hyvin ja jätä hetkeksi turpoamaan.
- Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Sekoita sipulit ja jauheliha turvonneiden korppujauhojen joukkoon.
- Riko jauhelihan sekaan kananmuna ja mausta suolalla, mustapippurilla sekä kuivatulla yrttisekoituksella. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Laita vesi kiehumaan bulguria varten.
- Muotoile jauhelihamassasta öljyllä kostutetuin käsin pyöryköitä.
- Kuumenna paistinpannu. Paista sitten pyöryköihin tasainen väri paistinpannulla.
- Lisää pannulle chili, tomaattimurska ja huuhtaise tomaattimurskatölkki tilkalla vettä ja lisää vesi pannulle.
- Mausta kastike suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja juustokuminalla. Sekoita varovasti ja anna pyöryköiden hautua kastikkeessa noin 8 minuuttia.
- Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaisesti.
- Hienonna korianteri. Pese ja pilko paprika pieniksi kuutioiksi. Sekoita kypsän bulgurin joukkoon paprikakuutiot, korianteri ja oliiviöljy. Purista joukkoon myös sitruunan mehu.
- Tarjoile bulgurin kanssa meheviä jauhelihapyöryköitä ja tomaattikastiketta.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo