1. Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Sekoita hyvin ja jätä hetkeksi turpoamaan.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Sekoita sipulit ja jauheliha turvonneiden korppujauhojen joukkoon.
  3. Riko jauhelihan sekaan kananmuna ja mausta suolalla, mustapippurilla sekä kuivatulla yrttisekoituksella. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  4. Laita vesi kiehumaan bulguria varten.
  5. Muotoile jauhelihamassasta öljyllä kostutetuin käsin pyöryköitä.
  6. Kuumenna paistinpannu. Paista sitten pyöryköihin tasainen väri paistinpannulla.
  7. Lisää pannulle chili, tomaattimurska ja huuhtaise tomaattimurskatölkki tilkalla vettä ja lisää vesi pannulle.
  8. Mausta kastike suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja juustokuminalla. Sekoita varovasti ja anna pyöryköiden hautua kastikkeessa noin 8 minuuttia.
  9. Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  10. Hienonna korianteri. Pese ja pilko paprika pieniksi kuutioiksi. Sekoita kypsän bulgurin joukkoon paprikakuutiot, korianteri ja oliiviöljy. Purista joukkoon myös sitruunan mehu.
  11. Tarjoile bulgurin kanssa meheviä jauhelihapyöryköitä ja tomaattikastiketta.