1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Kuori ja hienonna sipulit sekä kuutioi tomaatit. Painele tofu voimakkaasti kuivaksi talouspaperin välissä ja kuutioi se. Hienonna korianteri ja valuta linssit.
  2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna paistinpannu. Paista tofukuutiot rapeaksi tilkassa öljyä. Siirrä tofut sivuun odottamaan.
  3. Kuumenna paistinpannu uudelleen. Freesaa sipuleita hetki pannulla tilkassa öljyä. Lisää tikka masala tahna, tomaattikuutiot, suola, mustapippuri, kookosmaito ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi, laske lämpöä ja hauduta riisin kypsymisen ajan.
  4. Lisää kastikkeeseen tofukuutiot ja valutetut linssit. Sekoita ja tarkista maku.
  5. Viimeistele curry hienonnetulla korianterilla ja tarjoa riisin kanssa.