1. Laita vesi kiehumaan ateriajyviä varten.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Suikaloi paprika ja viipaloi porkkanat.
  3. Keitä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää tilkka öljyä ja jauheliha pannulle. Ruskista jauheliha ja lisää sitten sipulit, paprikat ja porkkanat pannulle.
  5. Paista sekoitellen noin 3 minuuttia ja mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, kuivatulla yrttisekoituksella ja valkoviinietikalla.
  6. Lisää pannulle paseerattu tomaatti ja huuhtaise purkki tilkalla vettä sekä kaada pannulle mukaan. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta ateriajyvien kypsymisen ajan.
  7. Tarkista padan maku ja tarjoa ateriajyvien kanssa.
Vinkki! Kokeile padan maustamiseen myös kanelia ja fenkolinsiemeniä.