1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Suikaloi kaali, paprika ja kevätsipuli. Hienonna valkosipulinkynnet ja korianteri.
  2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuumenna paistinpannu tai wokkipannu kuumaksi. Ruskista jauheliha tilkassa öljyä ja siirrä sen jälkeen pannulta sivuun odottamaan toiseen astiaan.
  4. Kuumenna pannu uudelleen ja lisää kaalisuikaleet ja paprika pannulle. Paista hetki sekoitellen, jotta kaali painuu hieman kasaan. Lisää pannulle valkosipuli ja kesäsipuli sekä jatka paistamista hetki.
  5. Mausta chilijauheella, soijalla, sokerilla, seesaminsiemenillä ja limen mehulla. Sekoita joukkoon paistettu jauheliha ja korianteri. Tarkista maku.
  6. Tarjoa jauheliha-kaaliwokki keitetyn riisin kanssa.
Vinkki! Wokkiin sopii mainiosti myös loraus seesamiöljyä ja kalakastiketta. Chilin ystävät voivat maustaa wokin myös chilikastikkeella.