1. Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Sekoita hyvin ja jätä hetkeksi turpoamaan.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Sekoita sipulit ja jauheliha turvonneiden korppujauhojen joukkoon.
  3. Riko jauhelihan sekaan kananmuna ja mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja juustokuminalla. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  4. Laita vesi kiehumaan bulguria varten. Hienonna puolikas chili.
  5. Muotoile jauhelihamassasta öljyllä kostutetuin käsin pyöryköitä.
  6. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle pyöryköitä ja paista niihin tasainen väri, eli noin 3-5 minuuttia.
  7. Lisää pannulle paistettujen pyöryköiden sekaan tomaattimurska sekä hienonnettu chili. Huuhtaise tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
  8. Mausta kastike suolalla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla. Sekoita varovasti ja anna pyöryköiden hautua kastikkeessa noin 5 minuuttia.
  9. Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  10. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon, pese ja kuutioi kurkku sekaan. Mausta oliiviöljyllä ja ripauksella mustapippuria. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.
  11. Sekoita kypsän bulgurin joukkoon hienonnettu lehtipersilja, oliiviöljy, suola ja puolikkaan limen mehu.
  12. Tarjoile mehevät jauhelihapyörykät tomaattikastikkeen ja keitetyn bulgurin kanssa.