- Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Sekoita hyvin ja jätä hetkeksi turpoamaan.
- Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Sekoita sipulit ja jauheliha turvonneiden korppujauhojen joukkoon.
- Riko jauhelihan sekaan kananmuna ja mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja juustokuminalla. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Laita vesi kiehumaan bulguria varten. Hienonna puolikas chili.
- Muotoile jauhelihamassasta öljyllä kostutetuin käsin pyöryköitä.
- Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle pyöryköitä ja paista niihin tasainen väri, eli noin 3-5 minuuttia.
- Lisää pannulle paistettujen pyöryköiden sekaan tomaattimurska sekä hienonnettu chili. Huuhtaise tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
- Mausta kastike suolalla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla. Sekoita varovasti ja anna pyöryköiden hautua kastikkeessa noin 5 minuuttia.
- Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaisesti.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon, pese ja kuutioi kurkku sekaan. Mausta oliiviöljyllä ja ripauksella mustapippuria. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.
- Sekoita kypsän bulgurin joukkoon hienonnettu lehtipersilja, oliiviöljy, suola ja puolikkaan limen mehu.
- Tarjoile mehevät jauhelihapyörykät tomaattikastikkeen ja keitetyn bulgurin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo