1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Pese perunat tarvittaessa ja lohko ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta suolalla, öljyllä ja kuivatulla timjamilla.
  3. Paahda perunoita uunissa noin 20-25 minuuttia. Kääntele perunoita paistamisen aikana tarvittaessa.
  4. Pese ja viipaloi tomaatit sekä huuhdo rucolat.
  5. Mausta majoneesi (savu)paprikajauheella ja sinapilla.
  6. Kumoa jauheliha kulhoon ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Sekoita tasaiseksi ja muotoile pihveiksi ruokailijamäärän mukaan.
  7. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pihvit pannulle ja paista noin 3-4 minuuttia tai kunnes ne ovat juuri ja juuri kypsiä. (Pihvit voi halutessaan jättää myös sisältä hieman punertavaksi).
  8. Nosta cheddar viipaleet pihvien päälle ja ota pihvit sivuun pannulta.
  9. Pyyhkäise paistinpannu puhtaaksi ja paahda sämpylät pannulla. Voit lämmittää sämpylät myös perunoiden kanssa samaan aikaan uunissa.
  10. Voitele sämpylöiden pohjat ja kannet majoneesilla. Lado pohjien päälle huuhdottua rucolaa, tomaattiviipaleita ja jauhelihapihvit. Sulje burgerit kansilla.
  11. Tarjoa juustoiset jauhelihaburgerit lohkoperunoiden kanssa.
Vinkki! Jos majoneesia jää yli, voit tarjota sen perunoiden kanssa. Majoneesin maustamiseen sopii myös chilikastike tai raastettu valkosipuli.