1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli sekä hienonna kuoritut valkosipulinkynnet.
  3. Huuhtele lehtikaalit. Poista kovat lehtiruodit ja suikaloi lehdet.
  4. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerin suikaleet ja paista käännellen 3-4 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
  5. Lisää pannulle sipulit ja lehtikaalit. Jatka paistamista muutama minuutti.
  6. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, curryjauheella ja valkoviinietikalla.
  7. Kaada pannulle ruokakerma, huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
  8. Kiehauta kuumaksi ja hauduta muutama minuutti.
  9. Pese ja lohko tomaatit kulhoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, kuivatulla oreganolla ja suolalla.
  10. Sekoita kanakastikkeen joukkoon kypsä pasta.
  11. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa ja viimeistele kastike sillä.
  12. Tarjoile kermainen currykanapasta tomaattien kanssa.
Vinkki! Tomaatit voi tottakai tarjota ilman marinadia, jos ne maistuvat niin paremmin.